Du kan enkelt be oss om offert genom att skicka ett meddelande i vårat formulär eller till våran e-post. Du får svar under veckan, oftast nästa dag.

För mindre arbeten under 5 000 kr inkl. moms, så kan vi börja när du har bekräftat på mejl eller post att vi är överens. Annars vill vi att du skriver under att du godkänner offerten. Det går enkelt att skanna eller fotografera en utskriven signerad offert eller så kan du signera PDF dokumentet. Skicka med post går också bra. Energiberäkning gör vi  oftast till ett fast pris. Priset är detsamma för alla enbostadshus och ett annat för kommersiella lokaler eller flerbostadshus. Ibland förekommer det att byggnaden har komplicerad geometri, olika temperaturer eller komplicerade värme eller kylsystem och då kan det bli dyrare.

  • Enbostadshus kostar för privatpersoner 3 600 kr inkl. moms och för företag 2 900 kr exkl. moms
  • Kommersiella lokaler eller flerbostadshus kostar 3 300 kr exkl. moms. 

När det gäller andra ritningar vill vi se bygglovsritningar innan vi kan säga ett pris. Om du vill ha offert på bygglovsritningar, då vill vi se skisser, mått på bredd, längd och höjd och foton innan vi bestämmer ett pris. Det brukar vara bra att träffas innan också.

Vill du ha en offert?

Du kan kontakta oss för en offert antingen genom att ringa eller skriva i formuläret här bredvid.

Offertförfrågan