I.K.A. Byggkonsult

En bra byggnad börjar med bra underlag

VA/VS, Ventilation, energi och energideklarationer

Vi projekterar och ritar främst VA/VS, ventilation och energi samt utför energideklarationer. Områden som passar utmärkt väl ihop. Vi har också ett brett kontaktnät. Tjänster som konstruktion, kontrollansvarig och branddokumentation kan vi därför få med i ert projekt. Det är det färdiga resultatet och totalekonomin, som räknas för oss. Tjänster med kvalité, lyhördhet och helhetsgrepp är vägen dit.

Har ni byggplaner eller är i behov av en energideklaration kan ni ta kontakt med oss via mejl eller telefon. Möte på plats kan ordnas.

Såväl företag som privatpersoner

När det gäller energideklarationer och energiberäkningar, kan vi göra det för de flesta typer av byggnader och storlekar. När det gäller VVS vänder vi oss främst till privatpersoner och entreprenörer, som bygger småhus, tillbyggnader och mindre lokaler. Det kan vara flerbostadshus, affärsbyggnader och offentliga lokaler. 

Energideklaration

Energiberäkningar

VA/VS projektering & ritningar

Ventilationsritningar

Välkommen till I.K.A. Byggkonsult

Sören heter jag och är ansvarig för företaget samt gör VVS-ritningar, energiberäkningar och energideklarationer. En utmärkt kombination.

Kolla gärna in våra fina kundomdömen nedan.
Vi strävar alltid efter bra kundbemötande och resultat.

Sören Croft
VD och byggingengör

Sören Crofts

Kundomdömen

Referensobjekt

Några exempel som visar bredden på våra uppdrag. Se fler objekt här.

Villa utanför Stockholm där vi gjort energiberäkning.

VS ritning för LSS boende utanför Stockholm

Tillbyggnad i Västerås

Energiberäkning för Lindholms bil AB. Typisk beräkning för stor lokal. Värme och kyla beräknad med dynamisk metod. Kyla kan också beräknas
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ladda upp max 3 filer. Du kan ladda upp pdf, doc,.jpg, eller png

Kontakta oss redan idag

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig. Du kan enkelt skicka din fråga i formuläret nedan eller ringa, 070 – 616 28 14