Vvs konsult – Vvs ritningar

VVS konsult

Måttsatt VVS ritning för grund. Samarbete med Ritfabriken www.ritfabriken.se .

 

Kreditbetyg logga (566x800)

VVS-ritningar
Vi ritar med MagiCAD och det är nästan magiskt, som namnet antyder. Ritningarna visar förstås alla rör, tappställen, brunnar, avlopp samt fördelare för värme och vatten. Du får även en styckelista för alla material och dimensioner. Det går också att kontrollera att VVS och ventilation inte krockar och att det får plats i bjälklaget, när det behövs. Ett suveränt verktyg och ritprogram, som underlättar inköp och montering av VVS oerhört.

Vi gör även beräkningar för vilka effekter radiatorer och golvvärme ska ha om ni önskar.

Kvalité och säkerhet

Vi följer Boverkets regler och branschorganisationens, läs Säker vatten, regler.  Genom att kontinuerligt uppdatera oss, förkovra oss och delta i Säker vatten kurser, kan du lite på att vi använder de säkraste och bästa metoderna för dina VVS installationer.  Vi har visserligen inte VVS montörer i företaget, men tack vare att vi har samma kunskaper som de auktoriserade VVS företagen stämmer vårat underlag med deras arbetsmetoder och föreskrifter.  VVS installationerna blir därför, så enkla och säkra som det bara är möjligt från ritning till färdigt badrum.

Vad ingår i VVS ritningar.

VA-ritningar m a o. ritningar för vatten och avlopp. Det är en ritning för vatten och avlopp till och från samt omkring huset. Där är även dränering, vattenkista och anslutning till kommunalt vatten avlopp med.

VVS-ritning inne i huset, visar både värme, vatten och avlopp utan måttsättning.

S-ritning avlopp (spillvatten) för sig på ritningar över grund och eventuellt övervåning, där mått från grundens eller bjälkagets kanter anges. I grunden monteras brunnar och vattenanslutningar innan väggarna är resta. Inga väggar syns då grunden läggs, så måtten är det enda som visar placeringarna.

VV-ritning visar värme och vatten för sig på ritningar över grund och eventuellt övervåning, där mått från grundens eller bjälkagets kanter står.

Exempel på VVS-ritning.

VVS pl

VVS 3D