SAMARBETSPARTNERS

Carlquist & Fenger Arkitekter AB

Konstruktör Finnur Emilsson Fenger. Erfaren konstruktör som vi har samarbetat med sen 2012. Finnur är verksam i och runt Stockholm, varifrån många kunder kommer trots avståndet. Bra konstruktionslösningar och noggrann.

Karri Rastas

Konstruktör Rolf ingvarsson. Erfaren konstruktör som vi har samarbetat med sen 2012. Karri är numer välkänd bland byggare i och runt Västerås Bra både på att hitta den rätta konstruktionslösningen och att räkna så det håller.

Mälardalens Bygg & Projektsupport AB

Är kontrollansvarig och projektledare för olika projekt kring Mälaren. Naturligtvis på olika projekt. Vi har ofta samarbeten om olika projekt där han leder projektet och vi ritar. Mälardalens Bygg & Projektsupport AB, http://projektsupport.hemsidadirekt.se Telefon: 073-811 81 88

CARL WINBLAD

Firmatecknare för Real House Stockholm AB tel 076-8996969. Bygger villor och parhus i Stockholm med omnejd. Vi har gjort åtskilliga energiberäkningar, VVS och ventilationsritningar åt dom. Samarbetet har pågått under flera år.

TOROPOL AB

Bygger nytt och bygger till i Stockholm med omnejd. Mer information hittar du på hemsidan http://www.toropol.se  Samarbete har pågått under flera år och gäller främst VVS-ritningar och energiberäkningar.

tel: 08 777 41 71, e-post: info@toropol.se, hemsida: http://www.toropol.se

Kreditbetyg (566x800)

cropped-byggritningar-header-6.jpg

 

Känner du igen sidhuvudet? Arkitektritad och designad villa under uppförande byggd av Toropol AB,  S.C Hus & Energikonsult har ritat VVS.

SEO VÄSTERÅS

Gör hemsidor mer sökbara. Gör även videoklipp och facebooksidor. Har upprättat och sökoptimerat den här hemsidan.

tel: 073 561 46 91, e-post: lars@seovasteras.se, hemsida: http://www.seovästerås.se