Arkitekt Västerås

Ritningar av Arkitekt

Vår arkitekt kan hjälpa er med alla tänkbara bygglovshandlingar, från Carport till en stor villa. Vill ni diskutera arkitektur och bygglov är ni välkommen till ett kostnadsfritt möte på vårat kontor i Västerås. Vad vi tar upp på ett sådant möte och hur ni förbereder bäst kan se här. Även för er som bor i Enköping, Uppsala, Stockholm, Huddinge, Järfälla, Köping, Eskilstuna mm kan det vara en god idé att åk in och besöka oss. Kostnadsläget för arkitekt är betydligt lägre i Västerås än i Stor-Stockholm och även Uppsala, men utbudet är ändå mycket bra.

På bilderna nedan kan du se några saker vi har gjort senast.

  • Tillbyggnad av altan och ändring av tak i Västerås
  • Nybyggnad av mindre permanentboende i Norrköpings skärgård
  • Till och ombyggnad av entré och uterum i Västerås

Varför Arkitekt och Arkitektur?

Främst för att det är med arkitekturen, grunden för hela byggprojektet läggs. Bygglovsritningarna bestämmer resten av huset, form, storlek och användning. Arkitektritningar är väl väldigt dyrt, är en vanlig invändning? Nej bra arkitektritningar gör byggnaden billigare. Att bygga fel eller fult och bli tvungen att göra om, är mycket dyrt. Att bryta mot regler kan också stå husägaren dyrt. Att få ett hus eller tillbyggnad, som är optimalt avpassat för just era behov och smak och med kostnadseffektiva lösningar och material, det spar pengar och ger mervärde. Det allra viktigaste är att ni blir nöjda är ett måste, när ni har lagt ner så mycket tid och pengar på huset.

I företaget arbetar nu en mycket rutinerad och erfaren arkitekt, Alessandro Fabriani. En Arkitekt som både har sinne för form och färg och är lyhörd. En person som ni kan ta fram bästa tänkbara lösning för ert projekt. Vill ni se fler exempel på vad han gör besök http://www.alessandrofabriani.com.

Arkitekten kan ge dig råd och stöttning, så att projektet går rätt väg från början. Det är också arkitekten uppgift att få ihop alla detaljer och önskemål till en helhet. Det är sällan enkelt, för kraven är ofta motstridiga. Det är också den person, som ska se till att alla regler följs, för att undvika obehagliga överraskningar. Arkitekten ser både till utseende och användning av byggnaden. Utseendet gäller alltifrån husets läge och placering i omgivningen, till husets in och utsida. Användningen handlar både om rummens utformning, storlek och placering av dem. Tillgång till ritprogram och knivskarpa utskrifter är annan fördel. Det blir förutom tydliga ritningar också ett underlag som det går att fortsätta att rita på för konstruktion, VVS mm. Dessutom är det suveränt enkelt att ändra på senare.

Se lite exempel på arkitektarbete på bilderna nedanför.

Arkitekt Stockholm

6.3 Dance 2. General utsikt 6.3 Dance 7. Våning 1. jpg

3 Foca base 3. General utsikt 3 Foca base 7. Våning 1
Arkitekt Stockholm